Loading Events

Laboratorul de Științe Cognitive Clinice vă invită la prelegerea “Repere psihologice în recuperarea persoanelor cu dependențe”, susținută de Traian Hoidrag, psiholog cu o experiență de peste 16 ani la Agenția Națională Antidrog. Evenimentul are loc pe data de 18 februarie, în intervalul 19:00-20:00 și va fi transmis pe Pagina de Facebook a Laboratorului.

Cine este Traian Hoidrag?

Lucrează de peste 16 ani de zile la Agenția Națională Antidrog, iar în primii 8 ani de activitate s-a centrat pe activități de prevenția consumului de droguri în mediul școlar, familial și comunitar în județul Teleorman și sectoarele 1 și 2 din municipiul București.
De 8 ani de zile realizează activități specifice de psihologie clinică, respectiv evaluarea și consilierea consumatorilor de droguri și a aparținătorilor acestora din județul Vâlcea. Psihologul Traian Hoidrag are o vastă experiență clinică pe care o va împărtăși cu noi în cadrul prelegerii sale.

Despre Prelegere

Atunci când o persoană este decisă să își trateze o dependență, cum ar fi consumul de alcool sau canabis, se observă faptul că atât persoana, cât și membrii familiei sale, se centrează preponderent pe inițierea și menținerea abstinenței de la consumul substanței respective. Această abordare este utilă și necesară pentru început, dar ulterior poate deveni o capcană, datorită faptului că nu privește tratarea dependenței ca un “proces de recuperare”.
În cadrul prelegerii, psihologul Traian Hoidrag ne va vorbi despre principalele repere, pe lângă cele de motivație, necesare unui proces de recuperare de lungă durată și cum interacționează acestea între ele.
 

Accesul la eveniment este liber.

  

PENTRU A URMĂRI PRELEGEREA, APĂSAȚI BUTONUL DE MAI JOS

 Vă așteptăm!

Days
Hours
Minutes
Seconds
  • This event has passed.
  • Start Time
    February 18 - 7:00 pm
  • End Time
    February 18 - 8:00 pm
  • Organizer
en_GBEnglish (UK)