Încarc Evenimente

Bilingvismul – există un avantaj cognitiv?

Vă invităm pe data de 13 noiembrie 2020, în intervalul 18:00-19:00 la primul webminar din seria de ateliere și prelegeri ale Laboratorului de Științe Cognitive Clinice „Bilingvismul – există un avantaj cognitiv?” susținut de către colega noastră Alexandra Eni.
Cine este Alexandra Eni?
Alexandra este studentă în an terminal la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, iar din 2018 este voluntar al Laboratorului de Științe Cognitive Clinice. Interesul pentru știință și cercetare este ceea ce a motivat-o să urmeze o specializare în psihologie.
În ce va consta acest webminar?
Webminarul „Bilingvismul – există un avantaj cognitiv?” va fi o incursiune într-una dintre controversele științifice ale psihologiei recente. Pentru a înțelege variatele puncte de vedere asupra bilingvismului vor fi analizate studiile (atât din psihologie, cât și din neuropsihologie) care susțin că persoanele bilingve dețin un avantaj al funcțiilor executive, dar și criticile aduse domeniului.
Evenimentul este gratuit. Menționăm faptul că avem 30 locuri disponibile, destinate celor care ne urmăresc pe pagina de Facebook a Laboratorului de Științe Cognitive Clinice.
ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE
  • Acest eveniment a trecut.
  • ORA DE ÎNCEPERE
    noiembrie 13 - 6:00 pm
  • End Time
    noiembrie 13 - 7:00 pm

Registrations are closed for this event

ro_RORomână