Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Efectul vacanțelor asupra sănătății mintale

17 decembrie @ 7:00 am - 8:00 pm

Laboratorul de Științe Cognitive Clinice vă invită la webinarul „Efectul vacanțelor asupra sănătății mintale?”, susținut de colegul nostru, Vlad-Andrei Lupu, pe 17 decembrie, în intervalul orar 19:00-20:00.

Cine este Vlad-Andrei Lupu?

Vlad este student în ultimul an la Facultatea De Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității Din București și membru al Laboratorului de Științe Cognitive Clinice.

Despre Prelegere

Crăciunul se apropie, un moment mult așteptat al fiecărui an. Într-un cuvânt: vacanță. Însă cât de mult ne influențează sănătatea mintală vacanțele? Dar concediile?

Vă invităm să aflați pe 17 decembrie (vineri), de la ora 19:00, ce efecte au vacanțele asupra sănătății mintale, cum ne influențează fericirea, starea bine sau randamentul la locul de muncă.

Mai mult, încercăm să răspundem cu ajutorul literaturii de specialitate la întrebări precum: Reușesc vacanțele să ne aducă beneficii pe termen lung sau „visul frumos” se termină odată cu ajungerea acasă și implicit înapoi la muncă? Pot vacanțele să ne facă mai mult rău decât bine? Răspunsul la toate aceste întrebări, într-o prelegere sub un nou format al Laboratorului de Științe Cognitive Clinice, transmisă Live pe Facebook, pe pagina laboratorului.

 

Accesul la eveniment este liber.

  

PENTRU A URMĂRI PRELEGEREA, APĂSAȚI BUTONUL DE MAI JOS

 Vă așteptăm!

Detalii

Dată:
17 decembrie
Oră:
7:00 am - 8:00 pm
Site web:
https://fb.me/e/4LBlWrUTh

Organizator

Laborator de Stiinte Cognitive Clinice
Site web:
View Organizator Website

ro_RORomână