Încarc Evenimente
Vă invităm pe data de 11 decembrie 2020, în intervalul 18:00-19:00 la webminarul „Știința stării de bine – obstacole și strategii” susținut de către colega noastră Denisa Boroi, în cadrul Seriei de Prelegeri și Ateliere ale Laboratorului de Științe Cognitive Clinice, ediția a II-a.
Cine este Denisa Boroi?
Denisa este licențiată în psihologie și studentă în primul an în cadrul programului masteral Psihotraumatologie și Asistare Psihologică, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, iar din 2018, face parte din echipa Laboratorului de Științe Cognitive Clinice. Aceasta are experiență în lucrul cu copiii diagnosticați cu tulburare din spectru autist și în facilitarea activităților de dezvoltare socio-emotională la elevii din cadrul claselor primare.
În ce va consta acest webminar?
Webminarul „Știința stării de bine – obstacole și strategii” își propune să răspundă pe baza celor mai recente studii din domeniul psihologiei cognitive clinice la întrebări precum „Putem să ne creștem starea de bine? Care sunt factorii care ne ajută să realizăm acest lucru și care sunt cei care ne impiedică?”. Prin urmare, prezentarea va fi structurata sub forma unei serii de obstacole și strategii care vă pot fi de folos în înțelegerea și creșterea stării de bine.
Evenimentul este gratuit. Menționăm faptul că avem 30 locuri disponibile, destinate celor care ne urmăresc pe pagina de Facebook a Laboratorului de Științe Cognitive Clinice.
Vă puteți înscrie la acest webminar până pe 10 decembrie, printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.
https://www.facebook.com/StiinteCognitiveCliniceUB/
Vă așteptăm!
ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE
 • Acest eveniment a trecut.
Livestream
 • ORA DE ÎNCEPERE
  11 decembrie @ 18:00
 • Organizer
  Laborator de Stiinte Cognitive Clinice
 • Location
  GOOGLE MEET
  Romania
Participanți: 0 / 30

Înscrierile pentru acest eveniment s-au terminat!

ro_RORomână