Încarc Evenimente

Meta-analiza de tip network: Aspecte teoretice și aplicații practice

Vă invităm pe data de 17 iulie, în intervalul 13:00 – 15:00, la webminarul „Meta-analiza de tip network: Aspecte teoretice și aplicații practice” organizat de Laboratorul de Științe Cognitive Clinice în colaborare cu Liviu-Andrei Fodor.
Cine este Liviu-Andrei Fodor?
Liviu este asistent de cercetare în cadrul Institutului International de Studii Avansate în Psihoterapie şi Sănătate Mintală Aplicată și student doctorand al Școlii Doctorale de „Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific”. Este licențiat în psihologie și a absolvit masteratul de „Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie”, ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Printre interesele sale principale de cercetare se numără atât analiza multinivelară a intervențiilor psihologice augmentate tehnologic – spre exemplu, realitatea virtuală, platforme PC și mobile – pentru evaluarea și tratamentul tulburărilor mintale, cât și procedurile de cercetare de tip meta-research.
În ce va consta acest webminar?
Acest webminar își propune să prezinte o metodă asociată demersurilor de tip meta-research, mai specific meta-analiza de rețea (network meta-analysis). În prima parte a prezentării vor fi detaliate câteva aspecte teoretice specifice acestui tip de demers, urmând ca în a doua parte a prezentării să se aplice practic conceptele teoretice. Așadar, în cea de-a doua parte, se va analiza o bază de date derivată pentru investigarea eficienței relative a intervențiilor de modificare a biasărilor cognitive în anxietate, depresie și comorbidități asociate.
În cadrul acestui webminar veți afla, mai ales despre:
✅ cum se face o meta-analiză de rețea, de la conceperea și organizarea bazei de date până la ranking-ul tratamentelor concurente și evaluarea comparativă a tratamentelor concurente.
În ce se va lucra ca interfață?
✅ în STATA 16, dar se poate lucra si cu versiuni mai vechi (STATA 15)
✅ participanții care nu au licența pe STATA, dar totuși vor sa participe – pot folosi opțiunea gratuita de 7 zile de pe website-ul STATA – https://www.stata.com/customer-service/short-term-license/
Evenimentul este gratuit. Menționăm faptul că avem 10 locuri disponibile, destinate celor care ne urmăresc pe pagina de Facebook a Laboratorului de Științe Cognitive Clinice.
ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE
  • Acest eveniment a trecut.
Livestream
  • ORA DE ÎNCEPERE
    17 iulie @ 13:00
  • Location
    GOOGLE MEET
    Romania
Participanți: 0 / 30

Înscrierile pentru acest eveniment s-au terminat!

ro_RORomână